Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) prožívá muka. Její pes Jordy utekl z kliniky v pražských Řepích, které byl svěřen, následně ho pak přejel vlak. Herečka tak přišla o milovaného člena rodiny.

„Zabili mi mého miláčka. Svěříte člena rodiny, pro kterého byste dýchali, veterinární klinice, aby bylo o něj po nezbytnou dobu postaráno, kdyby přišel zdravotní problém. Oni ho pustí při venčení z vodítka, ač ho neznají a nevědí, jak bude reagovat, i když je to starší a ne úplně zdravý pes,“ řekla Kateřina Super.cz.

Zdrcená herečka nyní poděkovala všem, kteří jí pomáhali pejska hledat. „Chtěla bych vám všem, kteří jste projevili účast, a dokonce jste se zapojili do hledání mého milovaného Jordyho, ze srdce poděkovat. Ztratila jsem oddaného, nejbližšího kamaráda, který mě bezmezně a bezpodmínečně miloval,“ nechala se na Instagramu slyšet Brožová s tím, že nechápe, jak se něco takového mohlo stát.

„Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností na klinice, kam jsem oba své pejsky svěřila s absolutní důvěrou i kvůli jejich zdravotním potížím po dobu svého pobytu v dalekém zahraničí. Je to neomluvitelné, zdrcující,“ dodala Brožová, která je po svém rychlém návratu z dovolené stále v šoku.

„Jsem zpět doma a nemohu bolestí dýchat. Děkuji vám za pomoc i útěchu. Nesmírně si toho vážím,“ uzavřela Brožová.

Reklama

Další články

Načítám