Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Soukalová (34)nazpívala duet s operním pěvcem Štefanem Margitou (67). Splnila si tak svůj velký dětský sen. Písnička a klip jsou součástí filmu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí, který vypráví příběh někdejší biatlonové hvězdy.

„Vzpomínám si, jak mi rodiče říkali, že jsem snílek, když jsem jim poprvé řekla, že až vyrostu, budu mít svou vlastní píseň,“ nechala se slyšet Gabriela Soukalová. „Pár dní zpět jsme na to společně vzpomínali a smáli se. Já si ale spíš celý život myslím, že je skvělé mít velké sny. Věřím, že se mi díky těmto snům podařilo dojít tam, kam jsem chtěla. A vypadá to, že se teď i moje vize z dětství zhmotnila do podoby písně k našemu filmu,“ těšilo Soukalovou.

Sportovní hvězda spolupracovala na tvorbě titulní písně k filmu se špičkovým týmem hudebních talentů, včetně Štefana Margity, hudbu k písni složili Michal Kindl a Daniel Hádl, text napsali Michal Kindl a Gabriela Soukalová. To vše pod taktovkou filmového producenta a režiséra Petra Větrovského.

A právě Margita byl nadšený, že mohl v písni využít svůj operní hlas. „Měl jsem z toho velkou radost a doufám, že se píseň bude líbit. I na film se těším, Gabrielu jsem hodně sledoval,“ nezapřel v sobě Margita i sportovního fanouška.

„Je to pro mě pocta, mít v písničce zpěváka jeho kvalit,“ pochvalovala si pro změnu Soukalová, která ve filmu promluví nejen o svých sportovních úspěších, ale i temném životním období, ve kterém bojovala s poruchou příjmu potravy. Dojde i na slova o nevydařeném manželství s  Petrem Koukalem.

Reklama

Další články

Načítám