Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upoutávky pro brněnský veletrh věnovaný tanci a sportu vždycky stojí za to. Letos jeden natočila už Lucie Borhyová v sexy modelu myčky aut, dalšími protagonisty jsou vedle Ondřeje Sokola (52) také Eva Decastelo (45)Gabriela Soukalová (34).

Gábina, která měla za parťáka kolegu Ondřeje Moravce, byla v klipu sama za sebe, ve sportovním oblečení a dokonce i s bronzovou medailí ze zimních olympijských her v Soči na krku. „Byl to skvělý zážitek, a i když nejsem před kamerou nováček, tak v této roli ano, takže jsem byla trošku nervózní,“ uvedla Soukalová.

Humor ovšem obstarala druhá dvojice, Eva Decastelo a Ondřej Sokol, kteří ztvárnili snobské lyžaře z Aspenu, kteří nemají o profesionálním sportu ani ponětí. Medaili tak Eva ve své roli pokládá za atraktivní šperk, který si přeje ve zlatém provedení.

„Je to strašně jednoduché, budu kráva,“ charakterizovala svoji roli Eva. „Jsem kráva a jsem blbá, takže se na to strašně těším. To se skvěle hraje, teoreticky to nemůžu zkazit,“ smála se před natáčením.

Reklama

Další články

Načítám