Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Soukalová (34) se opět bude věnovat svým největším životním úspěchům, ale otevře také rány. Jako je rozvod s Petrem Koukalem nebo porucha příjmu potravy, kterou trpěla dlouhé roky. Česká biatlonová hvězda se potýkala s anorexií i bulimií, za což se několik let dokonce styděla.

Říká se, že z poruch příjmu potravy se dokáže vyléčit jen malé procento lidí. Mezi ně patří i Gabriela Soukalová.

„To by vám řekl můj přítel, já to vůbec neřeším a jsem za to ráda. Od té doby, co jsem to pustila, je můj život o dost jednodušší. Řekla bych, že mě to ani nenapadne. Občas pociťuji na oblečení, že mám o pár kilo víc, kolísá mi to v pár kilech, což je normální. Přijímám se i s těmi pár kily, a ať jsem jakákoliv,“ svěřila se Gabriela Soukalová pro Super.cz na představení dokumentu Pravda se pořád vyplatí s tím, že je její prioritou zejména dcerka, kterou má s partnerem Milošem Kadeřábkem.

„Dneska už mám úplně jiné priority, soustředím se na to, aby bylo hlavně doma vše v pořádku, moje dcerka dostala to, co potřebuje, a byla šťastná. Jsem ráda, že možná i tím, že se narodila, tak člověk vnímá ten čas úplně jinak. Vidím, jak to všechno rychle utíká, a už nechci ztrácet ani minutu svého času přemýšlením nebo řešením nějakých zbytečných negativních věcí. Naopak se snažím věnovat věcem, které mám ráda a přináší mi radost a lásku. Nechci litovat ani jedné minuty svého života,“ dodala dvojnásobná mistryně světa, dvakrát stříbrná a jednou bronzová olympijská medailistka i celková vítězka Světového poháru biatlonistek.

Reklama

Další články

Načítám