Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Stephen Baldwin (57), jenž je otcem modelky Hailey Bieber, před několika dny na Instagramu požádal veřejnost o modlitby za svou dceru Hailey Bieber (27) a jejího manžela Justina Biebera (30). Zřejmě nerad tak naznačil, že se něco děje. Podle zdroje serveru TMZ to jeho dceru naštvalo.

Obeznámený zdroj pro TMZ prozradil, že Stephenova prosba nepřišla jen tak z ničeho nic a souvisela s něčím konkrétním, čím aktuálně mladý pár prochází. I když serveru nebylo řečeno, o jaký problém jde, je očividné, že jde o soukromou záležitost, již Justin s Hailey řeší.

Ať už jde o cokoli, herec známý například ze Švédské trojky, jehož bratry jsou rovněž herci Alec, William či Daniel Baldwinovi, chtěl zřejmě předat své dceři a zeti dobrou energii ve formě modliteb od ostatních, a přestože to jistě myslel dobře, podle zdrojů TMZ s jeho jednáním nebyla Hailey vůbec spokojená, dokonce ji prý naštvalo.

Dvojice společně ve středu zavítala do kostela v Los Angeles a cestou vypadala hodně zamyšleně. Přestože by to jinak zřejmě každý přešel bez povšimnutí, v souvislosti se Stephenovými žádostmi o modlitby vyznívají jejich zachmuřené výrazy přece jen trochu jinak. Baldwin totiž svou prosbu poslal na Instagram (kde už příspěvek není k dispozici) jen několik hodin předtím, než pár vyrazil směrem ke kostelu.

Vzhledem k tomu, že je do celé situace zasvěceno zřejmě jen několik nejbližších lidí, není namístě spekulovat. Zpěvák, jemuž byl v roce 2022 diagnostikován vzácný Ramsey-Huntův syndrom a jenž se v posledních letech netají psychickými potížemi, navíc v pátek oslavil tři křížky, a tak nezbývá, než jemu i jeho ženě popřát jen to nejlepší do dalších let, a to v dobrém i zlém.

Reklama

Další články

Načítám