Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48), jeho manželka Monika (43) a malá dcerka si užívají dovolenou v Ománu. S fanoušky sdílí luxus, v němž v místě bydlí, a ukazují svá těla. V minulé sérii lidem vyrazil dech hlavně osvalený Leoš, teď se celá ukázala i Monika.

Dovolené Leoše Mareše a jeho rodiny jsou jako z pohádky. A tak každý fanoušek může alespoň na chvíli ochutnat luxus, který si běžný smrtelník nemůže dovolit. Zdá se, že moderátor se vždy spokojí jen s tím nejlepším, a tak se i v Ománu všichni ubytovali v opravdu nádherném resortu. Když Monika sdílela fotku, na které byl kromě ní částečně vidět i její muž a kus vily, rozplývali se lidé nad moderátorovou formou.

„Zatímco většina si pokojně stárne, u Marešů svítí buchty na terase,“ psali například. Leoš tak u první fotky tak trochu „zastínil“ svou ženu, a tak muselo dojít na snímky, kde bude i její bezchybné tělo vidět v celé kráse. Leoš si na svůj profil dal dokonce tři podobné fotky z pláže, každou z nich prý vybral někdo jiný. Monika pak na Instagram umístila dvě černobílé fotografie, na jedné je sama a na druhé s manželem.

„A je to tady, nohy až do nebe.“ Nebo: „Neskutečně Vám to sekne… Oběma!! A ty dlouhé nohy – to je sen každé ženy.“ Či: „Skoro jako Barbie a Ken.“ A dokonce: „Nejkrásnější pár v ČR.“ Takhle fanoušci lichotí na Moničině účtu. Na tom Leošově zase lidé převážně hodnotí jeho tělo a přirovnávají ho ke známým filmovým svalovcům a někteří se ptají, jestli Monika vůbec něco jí, protože je velmi štíhlá.

Všechny fotky ale vyzařují hlavně pohodu a lásku, která páru rozhodně nechybí. Tak uvidíme, jestli se fanoušci dočkají i dalších momentek ze slunného Ománu.

Reklama

Další články

Načítám