Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) naprosto nadchla své fanoušky na sociálních sítích. Aktuální držitelka Českého slavíka zaujala v dlouhé róbě s rukávy v královsky modré barvě, která zvýraznila i její pas.

K elegantnímu outfitu zvolila jemné stříbrné šperky, precizní líčení a jednoduše sčesané vlasy dozadu. „Ta od Beyoncé, Blue Ewy,“ napsala Ewa Farna s úsměvem k několika fotografiím ze zákulisí vánočního koncertu ve Varšavě.

Netrvalo dlouho a u fotografií se objevily spousty lichotek.

„Tyto šaty jsou top! Jen tak dál. Tahle změna šatníku je úžasná a moc vám to sluší,“ uvedl jeden z fanoušků, se kterým další souhlasí. „Jste moc krásná, šaty vám moc sluší,“ podotkla další.

Někteří z fanoušků Ewu dokonce přirovnali k Beyoncé, ale také k Monice Bellucci, jako jedna sledující. „Sluší ti to. Úplně jako pravá Beyoncé,“ dodal fanoušek, který tak navázal i na Ewin komentář.

Ewa Farna je často středem diskuzí, které věnují pozornost právě jejím outfitům. K těm se v našem pořadu Fashion Boss vyjádřil i uznávaný český stylista Filip Vaněk (46). Nedávno se vyjádřil i k bílému modelu, který vynesla na Českého slavíka.

„Mám z ní obrovskou radost, moc jí to sluší. Ewo, klobouk dolů. Je to obrovský posun. Ewa nám dospívá, zraje, dospívá i ve stylu oblékání. Zaregistroval jsem to již na jejím koncertě. Je to kreativní, decentní, adekvátní,“ pochválil ji Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám