Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) neskrývala radost, že se stala nejen podruhé zlatou slavicí, ale získala i největší počet hlasů v nejprestižnější anketě popularity. „Už jsem si říkala, že si můžu sundat podpatky, a najednou jsem tam musela ještě jednou jít,“ usmívala se po svém triumfu zpěvačka.

„Je dar, moct se živit hudbou; a jsem ráda, že se mi to nějak povedlo. Přejme si to, je to super,“ vyznala se z lásky k hudbě i ve svém děkovném projevu, který chytl za srdce i její kolegy. Ale nepřipravovala si ho dopředu. „To jsem udělala jenom jednou a skončila jsem čtvrtá. Takže vlastně ani nevím, co jsem přesně řekla. Pak si to pouštím zpětně,“ přiznala zpěvačka, která řadu cen, prý asi ještě víc než v Česku, získala také v sousedním Polsku. I tam odzpívala velký koncert ke třicetinám – stejně jako u nás v O2 aréně. Ten příští rok v březnu zopakuje.

Ewě to letos na Slavících neskutečně seklo, neexperimentovala s outfitem a oblékla bílý komplet, v němž odhalila i bříško. Bylo vidět, že dost zhubla. „Něco asi jo. Jsem ještě v procesu a mám z toho radost, protože se cítím zdravěji. Je to příjemné. Po dvou dětech jsem se dostala do fáze, že jsem se necítila zdravě, a tak jsem si řekla, že bych se chtěla starat o to tělo, které mi tak krásně slouží, a nějak mu to vrátit. Ale tak nějak normálně, žádné drsné diety a šílené cvičení. Jen tak s láskou,“ řekla Super.cz Farna, která v našem videu prozradila i své nejbližší plány.

Reklama

Další články

Načítám