Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) okouzlila na premiéře filmu Barbie, kde připomínala onu živou panenku, která jako by zrovna vyskočila z krabice. Krásná moderátorka tematicky sladila celý outfit, a dokonce si nechala prodloužit své blond vlasy.

„Mám prodloužené vlasy clip-in metodou, ale jen kvůli této záležitosti, jinak bych se neodvážila. Říkala jsem si, že když už Barbie, tak se v tom vyžiju, a myslím si, že účel splněn,“ řekla Eva Perkausová s úsměvem pro Super.cz a slovy, že příprava na červený koberec příliš času nevyžadovala.

„Využila jsem vizážistek na Primě, které ví, jak mě nalíčit. Šaty jsem si objednala z internetu v pátek večer a doufala jsem, že mi stihnou dorazit. Jinak bych vytáhla něco ze svého šatníku, protože tam mám mnoho kousků v růžové barvě,“ prozradila.

Krásná moderátorka CNN Prima News je už osm měsíců maminkou syna Killiana. Před nějakou dobou se také stihla vrátit za moderátorský pult. Skloubit mateřství a práci Eva zvládá dle svých slov dobře.

„Synek je hodně akční, pomalu vstává o nábytek, takže už s ním začínám vstávat i já. Ale zvládám to dobře, synek je hodné dítě. Říkám si, že s jedním dítětem je to dobrý, stíhám syna, stíhám sebe, stíhám opečovávat manžela, domácnost, takže se to dá. Až bude třeba výhledově to druhé, tak už to bude asi horší,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám