Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V centru Prahy proběhla slavnostní premiéra filmu Barbie, kterou si nenechala ujít řada známých osobností ze světa herectví, hudby nebo influencerství. V doprovodném programu se bylo možné tematicky nalíčit, vyfotit se v barbie krabicích nebo si dát barbie popcorn.

Dress code na tuhle akci zněl jasně, tedy růžová nebo pink a bylo znát, že si na něm celebrity daly tentokrát pořádně záležet.

Největší pozornost na sebe strhla vůbec první česká Barbie, kterou není nikdo jiný než influencerka Dominika Myslivcová (29). Krásná blondýnka, která se co nevidět stane maminkou, oblékla dvoudílný růžový model, který by mohla vynést i na hollywoodský červený koberec. Outfit se skládal ze zavinovacího topu a výrazné nadýchané sukně. Zároveň světu ukázala i své těhotenské bříško.

Velmi to slušelo také Evě Perkausové (30), která na první pohled připomínala živou panenku Barbie. Oblékla třpytivé růžové šaty, jež sladila také se svým precizním make-upem a vlasovým stylingem. Kvůli premiéře si dokonce nechala na jeden večer prodloužit vlasy.

Kvůli červenému koberci tentokrát experimentovalo s účesy více známých osobností. V blond paruce přišla rapperka a zpěvačka Sharlota nebo influencerka Veronica Biasiol. Růžovou paruku zvolila módní návrhářka Vanda Janda.

V páru jako Barbie a Ken okouzlili Emma Smetana (36) s Jordanem Hajem a slavnost si nemohla nechat ujít ani Gabriela Jiráčková (24), které se přezdívá česká Barbie nejen v Česku, ale také za hranicemi.

Reklama

Další články

Načítám