Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svátek všech zamilovaných není jen o lásce k druhým. Tedy podle Evy Decastelo (45). Přestože je moderátorka a herečka zamilovaná do fotografa Tomáše Třeštíka, na den svatého Valentýna upozornila, že důležité je slavit lásku i sami k sobě.

A zatímco ostatní celebrity na sociálních sítích sdílely zamilované snímky se svými polovičkami, Eva se rozhodla den všech zamilovaných oslavit po svém. Na svém účtu tak sdílela sama sebe, nahou, před zrcadlem.

„Nikdy nezapomínejte, že pravá láska začíná uvnitř vás. V den, kdy se celý svět zahalí do růžové a červené, kdy se všude mluví o lásce k druhým, chci s vámi sdílet myšlenku, která může změnit nejen váš Valentýn, ale celý váš život,“ svěřila se Eva Decastelo k černobílému snímku, na kterém odhalila siluetu a část ňadra.

„Láska k sobě je prvním krokem k plnohodnotnému a šťastnému životu. Jak můžeme očekávat, že nás bude milovat někdo jiný, pokud nejsme schopni milovat sami sebe?“ připsala Decastelo s tím, že je důležité přijmout sama sebe, naučit se odpouštět, obklopit se pozitivními lidmi, dělat, co člověka baví, a naučit se říkat ne.

Její valentýnské poslání okamžitě začali fanoušci komentovat. Fotograf Tomáš Třeštík přišel srdíčko. „Pravdu máš,“ napsala Evě Vendula Pizingerová. „Pravá láska začíná přesně těmito fotkami,“ stálo v jednom z mnoha komentářů, které pod žhavou fotku Decastelo dostala.

Reklama

Další články

Načítám