Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) si ráda nechává fotit hezké snímky, na kterých díky líčení a třeba i zásahům photoshopu vypadá jako modelka. Teď ale sebrala odvahu a svým fanouškům se ukázala zcela bez make-upu.

Moderátorka se o sebe pravidelně stará, přiznává i lehké kosmetické úpravy zevnějšku a výsledky jsou vidět. Nejen že se stále pyšní skvělou postavou, ale i její obličej působí mladistvě. A to určitě i díky tomu, že je Eva šťastná ve vztahu s Tomášem Třeštíkem. Ale odhalit se úplně bez jakéhokoliv nalíčení a ukázat se veřejně tak, jak ji po ránu vídá právě jen její přítel, to jistě chtělo dávku odvahy.

„Před pár lety bych si vůbec nedokázala představit, že bych se v klidu vyfotila s rozcuchem a nenalíčená a ještě to hodila na sociální sítě. Ono to stárnutí, smíření se sama se sebou a pochopení, co je pro vás v životě důležité, má něco do sebe. Což samozřejmě neznamená, že se přestanu fotit nalíčená, přestanu si retušovat fotky a vůbec, že dostanu rozum,“ napsala ke snímkům Eva, která se nechala zvěčnit před úpravou vlasů u svého kadeřníka.

Díky výrazu malého děvčátka a kouzelnému úsměvu Eva skutečně vypadá mladší, což jí dali sledující jasně najevo. „V klidu byste zapadla na střední,“ píše například jedna z nich. Možná by tak Eva mohla dostat roli v české verzi slavného filmu s Drew Barrymore Nepolíbená. „Vypadáte na 25, jste moc krásná,“ chválí moderátorku jiná fanynka a dalším se zdá, že dokonce na 20 nebo 18. „Jako holčička. Chybí jenom taška na záda. Stárnutí? To se tady tedy nekoná,“ přidává dokonce jeden z Eviných obdivovatelů. Pro moderátorku by to tak mohl být impuls k tomu, aby svým fanouškům předkládala víc takových „přirozených“ fotografií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám