Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíc o sobě nedávala Eva Decastelo (45) příliš vědět. Přelom roku si dala pauzu od sociálních sítí a fanouškům se ozvala až před pár dny z první akce, kterou moderovala. Za její pauzou mimo jiné stálo i těžké onemocnění. Moderátorka bojovala se zápalem plic.

„Na Vánoce jsem padla, vypadalo to jako obyčejné nachlazení a vyklubal se z toho těžký oboustranný zápal plic. Lékaři to přičítali vyčerpání organismu. Celý listopad a prosinec jsem moderovala každý večer,“ řekla Super.cz moderátorka, která už se nyní cítí o něco lépe.

Po pauze se konečně vrací k pracovním aktivitám, ale stále není v takové formě jako dřív. „Teprve včera jsem dobrala poslední antibiotika. Plíce nejsou stále v pořádku. Příští týden půjdu na kontrolu na spirometrii,“ dodala moderátorka a herečka, která je stále unavená a prochází rekonvalescencí. Zadýchavá se a je často unavená.

Inhaluje tak i před prací. „Když moderuji, tak musím inhalovat, abych to zvládla udýchat. Jsem ráda ale, že jsem se z toho dostala, v životě jsem nebyl nemocná,“ prozradila Eva, která plánuje i léčebný pobyt. „V únoru pojedu na speciální plicní laser do Luhačovic, mají tam léčivou kúru pro lidi, po zápalu plic, mám pět dní volno, tak pojedu rehabilitovat,“ dodala moderátorka, které stále dělá problém vyjít i obyčejné schody. Je však ráda, že už se cítí mnohem lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám