Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má za sebou své sedmapadesáté zahájení. A také letos to byla na červeném koberci velmi zajímavá podívaná. Prošly se po něm herečky, modelky i další známé ženy, které jsou nějakým způsobem spojené se šoubyznysem.

Slavnosti, které potrvají několik dní, jsou tím pravým ořechovým pro milovníky módy, kteří si přišli na své hned první den, kdy nevěděli, kam dřív s očima. Spousty dam totiž zvolily velmi zajímavé, rafinované a často odvážné modely.

Nejodvážnější model, který mohl v myšlenkách vyvolat erotické dusno, vybrala Eliška Křenková, která dala cudnost stranou. Oblékla šaty z průsvitné látky, které odhalily její nohy, ale také zadeček. Aby toho nebylo málo, tak byly šaty nejen poloprůhledné, ale měly výrazné průstřihy po stranách.

Jeden z nejodvážnějších modelů oblékla Jitka Schneiderová (51). Její šaty měly nejen hluboký dekolt, ale také vysoký rozparek. Prostorově nejvýraznější róbu oblékla Ornella Koktová (31), která na červeném koberci také ukázala, že se výstřihu ani rozparku rozhodně nebojí.

Elegantní bílou róbu, které dodával šmrnc i vysoký rozparek, oblékla Lucie Šlégrová (42). Během chůze ovšem jen tak tak uhlídala, aby nevykouklo, co nemá.

Jeden z odvážnější modelů zvolila také Dara Rolins (51), a to ne ve smyslu střihu šatů, ale výrazných barev s blyštivými komponenty. Zpěvačka také obula vůbec nejvyšší boty.

Reklama

Další články

Načítám