Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože patřila k nejzářivějším hvězdám nejslavnější éry supermodelek, předvádění na přehlídkových molech před mnoha lety přenechala jiným. O to větší překvapení bylo, když se legendární Elle MacPherson nyní objevila na přehlídce v Melbourne!

Rodilá Australanka, která koncem měsíce oslaví šest křížků, byla hlavní modelkou, která zahajovala v pondělí úvodní přehlídku v rámci Paypal Melbourne Fashion Festivalu a představila se rovnou ve třech modelech. Elle tak opět dokázala, proč se právě jí přezdívalo „The Body“, tělo má totiž stále perfektní.

Hedvábné kalhoty s vlněným svetrem, šálou a dlouhým kabátem v karamelové barvě pochází z dílny melbournské značky Viktoria & Woods, další model ve světle žluté barvě vytvořila Bianca Spender a poslední černé šaty se sakem byly od značky Aje.

Blondýnka, kterou si možná mnozí vybaví i z několika dílů seriálu Přátelé či jako modelku, která se na obálce prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated objevila hned pětkrát, čímž drží rekord, naposledy brázdila přehlídkové molo v roce 2010. Bylo to během přehlídky Louis Vuitton v Paříži.

Pozvání na přehlídku módního festivalu v Melbourne ale hrdá Australanka prý nemohla odmítnout. Uvidíme, zda Elle našla v předvádění opět zálibu a po šedesátce ji budeme na mole vídat častěji. Vždyť například její kolegyně Naomi Campbell brázdí mola bez přestávky už téměř čtyři dekády. Třeba na obálce magazínu Elle se Naomi stihla objevil ještě před svými šestnáctinami…

Reklama

Další články

Načítám