Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elle Macpherson (60) není z těch, které by nenalíčené nevyšly ani s košem. To předvedla i v Londýně, kde si se svým přítelem vyšla do ulic a ukázala svou přirozenou krásu. Mezi partnery ovšem nejspíš panovaly určité neshody, což je vidět na fotkách.

Paparazzi fotografům se podařil „parádní úlovek“. Zvěčnili supermodelku bez make-upu, a přitom ještě během možné hádky s partnerem Doylem Bramhallem. To vše při odchodu z hotelu The Twenty Two v Mayfair v Londýně. Modelka se objevila v barevně nenápadném, ale stylovém outfitu, který zahrnoval i baseballovou čepici, pod níž schovala své blond kadeře. Možná tak měla pocit, že ji nikdo nepozná, fotografové ale byli o místě jejího pobytu dobře informovaní, a tak jim pár neunikl.

S muzikantem, který vystupoval s Ericem Claptonem a Rogerem Watersem a který má za sebou období, kdy byl závislý na heroinu, a také sedm let chodil s herečkou Renée Zellweger, se Elle oficiálně ukázala na Instagramu v říjnu roku 2022 a až dosud vypadali na záběrech jako hrdličky. I když ani jeden z nich nepotvrdil zásnuby, byla Elle viděna s velkým zlatým prstenem kolem levého prsteníčku.

V minulosti pak byla supermodelka, přezdívaná The Body nebo Tělo, spojována s mnoha muži ze showbyznysu včetně Kevina Costnera, Axla Rose, Seana Penna a Billyho Joela. Dva syny má s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem. Snaží se žít v souladu s přírodou a nedávno prozradila, že každé ráno 25 minut medituje. Je tak pravděpodobné, že svému obličeji nedopřává ani přehnané množství úprav.

Reklama

Další články

Načítám