Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (77) po devíti letech opět bojuje s rakovinou. Jaké jsou ale tentokrát jeho šance, že porazí zákeřnou nemoc?

Údajně má velkou naději na výhru, ač záleží na mnoha faktorech. Lékaři prý zachytili návrat rakoviny včas. Jedná se prý o takzvaný zapouzdřený nádor, píše Blesk. Ten se podle lékařů dá mnohem lépe odstranit, což je velmi dobrá zpráva.

Zpráva o rakovině Jiřího Bartošky vyvolala u lidí velkou lavinu emocí, podpory, ale také výčitek. „Přeji panu Bartoškovi ať opět porazí rakovinu,“ napsal jeden z nich a další vlna podpory následovala. „Uzdrav se, chlape. Byla by Tě škoda.“ „Těšíme se na Anděla Páně 3. Bůh přece neumírá!“

Přišla ale řada i na zmíněné výčitky. Lidé mu vyčítají, že i když poprvé porazil rakovinu, nevzdal se svých oblíbených cigaret. „Zdálo se, že už je z toho venku, ale přesto neustále hulil, jak sádrový ježek, bohužel, komu není rady, tomu není pomoci.“

Lidé si také neumějí představit, že by tento herecký velikán nehrál v plánovaném pokračování filmu Teorie Tygra 2. První díl úspěšného snímku Jiří Bartoška natáčel v době, kdy porážel rakovinu poprvé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám