Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (77) se opětovně potýká s rakovinou. S nemocí bojoval už před devíti lety.

„Můžeme potvrdit, že prezident MFF Karlovy Vary v současné době absolvuje onkologickou léčbu,“ napsala mluvčí festivalu Uljana Donátová s tím, že další podrobnosti sdělovat nebude. Informaci přinesl Blesk.

Letos v létě, jen krátce před vypuknutím karlovarského filmového festivalu, byl Bartoška hospitalizován s virózou a infekcí a jeho účast na akci, v jejímž čele stojí, byla nejistá. Nakonec jej k radosti všech krátce před zahájením propustili a on se po dohodě s lékaři mohl zúčastnit.

„Bylo to hektické, pro mě o to víc, že ve středu mě pouštěli z nemocnice a ve čtvrtek jsem jel do Varů. Zaplaťpánbůh, že to takhle dopadlo, protože by to byly první Vary, které by byly beze mě. A to nechce nikdo,“ řekl Super.cz na konci července.

Po čtyřech měsících bohužel znovu přišla krutá zpráva o tom, že se mu vrátila rakovina. Bartoška podstupuje léčbu v pražské motolské nemocnici.

Reklama

Další články

Načítám