Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53), která se nejvíc proslavila jako Brenda z Beverly Hills, sdílela se světem další nepříjemné záležitosti, které musí řešit během svého boje s rakovinou. Ve svém podcastu promluvila o tom, jak chce před svou smrtí ulehčit mamince.

Slova, která se určitě snadno neříkají a stejně těžce se i čtou. Shannen Doherty se před časem rozhodla informovat o svém životě a boji s rakovinou v podcastu Let’s Be Clear, tedy v češtině Pojďme být upřímní, a svým posluchačům skutečně na rovinu říká o všem, co se v jejím životě děje. Před časem tak například promluvila o tom, koho chce a koho nechce na svém pohřbu, nedávno hovořila o nové léčbě, která jí dala naději, teď už ale opět sklouzla k nepříjemnému tématu.

V posledním díle se svěřila s tím, že se snaží dát do pořádku všechny své věci, aby je její maminka po odchodu dcery nemusela řešit. „Mojí prioritou je v tuto chvíli moje máma. Vím, že pro ni bude těžké, když zemřu dřív než ona,“ řekla s tím, že „vyčistila“ své skladovací prostory i své domy právě proto, aby to její máma měla jednodušší. „Nechci, aby měla spoustu věcí k řešení. Nechci, aby měla čtyři úložné prostory plné nábytku,“ uvedla.

Herečka si také nedávno sbalila věci v Tennessee, kde chtěla žít a chovat koně. Jejím snem bylo vybudovat útočiště pro koně, které jejich majitelé opustili, protože jsou příliš staří nebo nemocní. „Balila jsem věci a začala jsem brečet. Cítila jsem, že se vzdávám svého snu, a přemýšlela nad tím, co to pro mě znamená. Znamená to, že se vzdávám života? Že házím ručník do ringu?“ přemítala nahlas herečka.

Nakonec ale uznala, že prodat nemovitost byl dobrý nápad, a peníze věnuje třeba na to, aby s maminkou odjela na dovolenou. Nemusí tak navíc sahat do peněz, které už odkázala svým blízkým, aby o ně po jejím odchodu bylo postaráno.

Herečce byla rakovina prsu diagnostikována v roce 2015, o dva roky později byla v remisi, v roce 2019 se ale nemoc vrátila ve čtvrtém stadiu, rozšířila se do mozku a do kostí.

Reklama

Další články

Načítám