Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shannen Doherty (53) s lidmi sdílí celý průběh svého boje s rakovinou. Ač nedávno promluvila o vlastním pohřbu, teď herečce svitla naděje. Vyzkoušela novou léčbu, která jí zabírá.

Herečka se s rakovinou potýká už devět let a její vyhlídky bohužel až dosud byly velmi špatné. Poté, co se nemoc z prsu rozšířila i do mozku a kostí, dokonce ve svém podcastu Let’s Be Clear (Na rovinu) nedávno hovořila i o vlastním pohřbu. „Přimělo mě to začít přemýšlet o tom, kdo se objeví na mém pohřbu. Existuje spousta lidí, o nichž si myslím, že by se tam ukázali, ale já je tam nechci,“ řekla.

Teď se ale v jejím pořadu mluvilo na mnohem pozitivnější téma. Herečka se rozpovídala o nové léčbě, která jí prý dává novou naději do budoucnosti. „Nebudu říkat, co to je, jsem na nové infuzi a po čtyřech sezeních jsme neviděli žádný rozdíl a všichni chtěli, abych léčbu změnila. A já jsem řekla, že v tom budeme pokračovat a uvidíme,“ řekla s tím, že po šestém nebo sedmém sezení lékaři skutečně uviděli dobré výsledky.

„Pro mě je to právě teď zázrak. Že jsem si tak nějak hodila kostkou a řekla ,jedeme dál‘. Někdy hledáš zázraky na všech špatných místech a ony jsou přímo před tvým obličejem.“

Herečka bojuje jako lvice ze všech sil, a jak se zdá, její snažení a ochota podstoupit různé druhy léčby přinášejí výsledky, které by i v budoucnu mohly pomoci dalším onkologickým pacientům.

Reklama

Další články

Načítám