Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Vaňková (36) je už naplno přestěhovaná do Prahy. Opustila svůj byt na Pardubicku a užívá si vztah s hercem Petrem Vondráčkem (48). Nedávno také změnila svou image a stále si zvyká na to být tmavou brunetkou.

Je ale za tuto změnu vlasů moc ráda. „Cítím se skvěle. Je pravda, že jsem si trošku zvykala, když jsem se dívala do zrcadla a říkala jsem si, jestli je to fakt ono, ale už jsem si zvykla a pro mě je to příjemná změna,“ smála se Šárka během rozhovoru pro Super.cz.

Od SuperStar jsme ji znali jako blondýnku, i když tato barva je blíž její přírodní. „Já nejsem čistá blond. To bylo víc chemický, když to tak řeknu,“ práskla na sebe zpěvačka a herečka.

A jak si užívá svůj nový život v Praze s Petrem Vondráčkem? „Já jsem kdysi v Praze už bydlela a tím, že pořád něco zkouším a práce je hodně, tak to tak vyplynulo, a samozřejmě i tím vztahem. Mít byt sto kilometrů za Prahou, to byl už nesmysl. Jsem ráda, že už bydlíme spolu a že jezdím do práce tramvají, mám to kousek. Je to příjemný,“ mrkla na nás šibalsky.

Šárku můžete osobně vidět v Strašnickém divadle v Praze, kde se právě s partnerem seznámila, a také ji čeká 3. dubna premiéra hudební komedie Bestiář na motivy bestselleru Báry Nesvadbové (49) v Divadle U Hasičů. Umí být Šárka bestií? „Ani moc ne, možná jsou někdy situace, kdybych měla taková být, abych se ubránila, ale neumím to. Jsem měkká,“ dodala se smíchem Šárka Vaňková.

Reklama

Další články

Načítám