Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od roku 2004, kdy Šárka Vaňková (36) bojovala ve finále SuperStar o první místo s Anetou Langerovou (37), ji všichni vnímáme jako usměvavou blondýnku. S příchodem nového roku se ale rozhodla pro velkou změnu. Je z ní brunetka.

Chtěla jsem nějakou změnu. Blond už bylo dost a musím říct, že se takto cítím skvěle. Jinak, ale skvěle,“ svěřila se Šárka se smíchem Super.cz.

Šárka má navíc k úsměvu další důvody. Loňský rok pro ni znamenal opravdu hodně. Zamilovala se do herce a moderátora Petra Vondráčka (48), se kterým brzy oslaví první výročí vztahu. Jak zpěvačka prožívá důležitá data ve svém životě? „Tak, ne nijak významně… Podle mě je důležitější prožívat spolu každý den hezky a vědět, že každý den strávený v lásce a klidu je důležitý,“ svěřila se nám.

Od fanoušků navíc sklidila další velké ovace, a to díky koncertu s názvem P. S. IVETA, který pojala jako poctu zesnulé hvězdě Ivetě Bartošové, a nyní s celou show objíždí naši zemi. Petr pro změnu v těchto dnech vzdává hold Elvisi Presleymu v koncertní podobě Aloha from Hawai.

„Elvis pro Petra znamená celoživotní inspiraci a lásku k hudbě. Vyrůstal na něm a je to opravdu srdcová záležitost. Je pravdou, že tento formát koncertu už Petr s Lokomotivou a orchestrem dělal, ale tentokrát se jednalo o vyprodanou Hybernii, kdy se pro veliký zájem nasadil další, květnový termín,“ dodala Šárka Vaňková.

Divadlo je pro oba osudovým místem. Na prknech, která znamenají svět, se poznali a právě tam mezi nimi přeskočila jiskra. Společně je můžete vidět například ve Strašnickém divadle v Praze.

Reklama

Další články

Načítám