Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Vaňková (36) má tento týden za sebou velmi emotivní záležitost. Ve Strašnickém divadle v Praze zpívala na koncertě s názvem P.S. IVETA, který byl uspořádán pro fanoušky zesnulé Ivety Bartošové, aby si připomněli její krásné písně.

„Mám z toho obrovský respekt. Ivety si neskutečně vážím a jsem připravena, že se můžu setkat s kritikou. My k tomu ale přistupujeme s láskou. Nikdy to nebude jako Iveta. Já nejsem Iveta, ale chceme to udělat nejlépe, jak to dokážeme,“ svěřila se Šárka Super.cz před koncertem.

Velmi emotivní moment nastal, když na jeviště přišel i její partner herec a moderátor Petr Vondráček (48) a společně zazpívali píseň Červenám, kterou legendární zpěvačka kdysi nazpívala s Petrem Sepéšim. Při této písni to mezi Šárkou a Petrem doslova jiskřilo a lidem také ukázali vášnivé objetí a polibek.

Sama Šárka se těší, až bude u Petra v Praze kompletně přestěhovaná. „Přece jen to není za rohem. Bude to vyžadovat nějakou logistiku ten přesun. Co s těmi věcmi? Je to takové komplikovanější, ale doufám, že do konce roku to už rozsekneme,“ svěřila se nám Šárka, která během vystoupení v sukni od kamarádky Aleny Wilson mohla ukázat i svou štíhlou postavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám