Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drama mezi Agátou Hanychovou (38)Jaromírem Soukupem (55) vrcholí. Vše odstartovala Agátina cesta do Paříže, kam odletěla s manželem Miroslavem Dopitou (39), dcerou Miou a synem Kryšpínem.

S dětmi navštívila Disneyland, ale původně plánovala o jarních prázdninách letět s rodinou na Kanáry. Podle slov Agáty jim ale Jaromír Soukup neumožnil vzít s sebou i dceru Rozárku, z dovolené u moře tak sešlo.

I do Paříže odcestovala Agáta bez ní, Soukup ale nechápal, proč se v době její nepřítomnosti nesměl o Rozárku starat. Tvrdil dokonce, že vůbec neví, kde jeho dcera je. O tu se mezitím starala babička Veronika Žilková (62), která se podle Jaromíra Soukupa nesmí o jeho dceru starat bez jeho souhlasu. V době, kdy v neděli odpoledne hrála Žilková v divadle, se o ni starala chůva.

Podle Veroniky Žilkové vše vygradovalo v neděli večer, kdy do domu Agáty přijela policie. Soukup totiž nevěděl, kde má dceru, a tak se zjevně obrátil na muže zákona, aby ji našli.

„A dost! Včera vtrhla Policie ČR do domu Agáty, aby našla Rózu v pohodě u večeře. Před domem policejní zásah a pak i můj příjezd z divadla fotili bulvární fotografové. To vše na příkaz Jaromíra Soukupa. Pane Rakušane, takhle úkolujete policii? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany? Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou?“ šílela Žilková na svém profilu na Instagramu.

Ještě předtím si z celé situace snažila dělat legraci. „Máte v mobilu číslo na Agátu i mě, mohl jste brnknout, kde je. Vím, že máte smysl pro humor i herecký talent, tak si spíš myslím, že je to vše skrytá kamera nové reality show pro vaši TV ,CLASHíky Jaromíra Soukupa‘ nebo možná pokračování pořadu ,Dostaň Agátu‘,“ smála se Soukupovi Žilková.

Reklama

Další články

Načítám