Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se stylistou hvězd Filipem Vaňkem (46) jsme probrali modely ze slavnostního zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Měl řadu připomínek a rad, ale také vyzdvihl dámy, které byly na openingu nejlépe oblečené.

"Některé modely mě vyděsily, ale utkvěla mi Zuzana Donutilová, která byla překrásná, stejně jako Aňa Geislerová. A číslo jedna byla Daniela Peštová," vypočítal tři modely, které si podle něj zasloužily nejlepší ocenění.

"Každopádně se to za ta léta, co sem jezdím, hodně zlepšilo. Pamatuji doby, kdy se na dress code nedbalo, nedodržovalo se black tie. Musím říct, že ta úroveň oblékání šla nahoru, což je možná i tím servisem, který je tady k dispozici," míní Vaněk.

A co podle něj patří na červený koberec? "Pokud jde třeba o MTV Awards, tak jako hvězda můžete jít třeba polonahá. Když jde o filmový festival, róba musí být až na zem. Ale není zakázáno být sexy. A muž má jednu jedinou volbu. Musí mít smoking a motýlka," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám