Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je vůbec první žena v Česku, které se začalo přezdívat česká Barbie. A právě tahle panenka byla jedním z faktorů vzniku jedné z našich nejúspěšnějších influencerek, která je také známá svou oblibou růžové barvy.

I proto si Dominika nemohla nechat ujít slavnostní premiéru filmu Barbie, kde zazářila v jak jinak než růžovém modelu.

„Byly to původně šaty, ale nevlezla jsem se do nich. Takže z šatů vznikla ve finále sukně z mašle, která byla na zadku, a z té jsem si udělala top,“ vysvětlila Dominika s úsměvem pro Super.cz.

V dvoudílném outfitu také odhalila své těhotenské bříško, se kterým se bude už zanedlouho loučit, aby na světě přivítala svého syna.

„Cítím se perfektně, hlavně je úžasné, že na akci konečně nemusím zatahovat břicho. To je nejlepší, co může být. Zbývá mi pár týdnů do konce, tak jsem si řekla, když už, tak už,“ prozradila známá blondýnka, jež je stále velmi aktivní a nevylučuje, že se ještě na nějaké společenské akci před porodem ukáže.

„Uvidíme, doufám, že to vydržíme do termínu. Už jsem více unavená, občas polehávám a nechce se mi někde běhat, takže uvidíme, jak to bude s dalšími akcemi,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám