Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je v sedmém měsíci těhotenství. S partnerem Zdeňkem na světě brzy přivítají syna, pro kterého je už spousta věcí zařízených.

„Přiznám se, že jsem začala konečně nakupovat. Miminko má už docela slušný šatník, a dokonce jsem začala vybavovat i pokojíček. Jen čekám, až mi přijdou všechny věci,“ svěřila se Dominika pro Super.cz se slovy, že je jí velkou oporou nejen partner, ale také sestra Natálie, ke které si chodí jako k trojnásobné mamince pro rady.

„Ptám se jí průběžně, protože hodně věcí nevím. Ale musím říct, že i když ségra rodila dvakrát a už jsem to s ní prožívala, tak pořádně nevím. Podle mě až porodím, tak si nebudu vůbec vědět rady a budu ji mít 24/7 na telefonu,“ řekla známá influencerka s úsměvem.

Pokud jde o jméno, to už mají rodiče nejspíš vybrané. „Nějaké jméno vybrané mám a uvidíme, jestli u toho zůstaneme, nebo nás ještě nějaké napadne,“ dodala Dominika s tím, že si ho chce nechat až do porodu pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám