Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizace Clash of the Stars představila svůj pátý turnaj, během kterého si fanoušci přišli opět na své. Proběhly zápasy známých i bizarních influencerů, bitva dvou vzrůstově handicapovaných nebo nevidomého.

O první titul organizace se poprali Marek „Datel“ Valášek a Tomáš „Dynamo“ Križan, který tento vítězný triumf také získal.

Galavečer navštívila řada známých osobností, které seděly v blízkosti klece, kde měly „zápasníky“ téměř na dosah.

V první řadě seděla například Dominika Myslivcová (29), která dorazila stejně jako minule i se svým partnerem Zdeňkem. Turnaj si nenechala opět ujít ani krásná Kordula Stropnická (18), která přišla s partnerem Damianem, ale také se svým synovcem Kryšpínem, tedy synem její sestry Agáty Hanychové (38).

Tyhle turnaje velmi podporují nejznámější čeští influenceři a influencerky. Podpořit svého partnera v zápase byla Dominique Alagia nebo Barbora Stříteská.

Mezi dalšími hosty nechyběla influencerka Anna Šulcová, Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, která podpořila v zápase Tadáše Kuběnku.

Reklama

Další články

Načítám