Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víkendová svatba Milana Peroutky (34) překvapila mnoho fanynek a fanoušků. Zpěvák si řekl své ANO s partnerem Dominikem. Informace o veselce prosákly na veřejnost ještě předtím, než je oblíbený hudebník zveřejnil.

Šokovaní lidé nejvíce vytahovali jméno herečky Míši Tomešové (32), se kterou měl Milan kdysi vztah. Ta se nyní veřejně ozvala a vyjádřila svému expříteli plnou podporu. „Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za Tebe tuuuuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,“ napsala Míša.

Zamilované snímky s partnerem vyvolaly obrovskou lavinu reakcí od dalších tváří z českého showbyznysu. Reagovala i zpěvačka, se kterou byl Milan také často spojován a vídán po jejím boku. Tou je Anna Julie Slováčková (28). „Jste nejvíc! Ať jdou všichni, co mají nějaký námitky, do pr....,“ napsala. Reagovala i Zlatá slavice Lucie Bílá (58). „Láska je Láska … Přeji hodně štěstí...“ „Hodně štěstíčka celé Tvojí nové krásné rodině! Srdci člověk neporučí, cestu si vždy najde,“ přidala se Olga Lounová (43).

„Milane, můj zlatý!!! Hodně štěstí a gratuluji!!! Mám Tě moc ráda a raduji se s vámi!!!“ napsala také herečka Klára Oltová, která Milanovi hrála maminku v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Reklama

Další články

Načítám