Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a moderátor Milan Peroutka (34) poprvé promluvil o vztahu se svým partnerem Dominikem. Doteď si Milan soukromí velmi střežil, v poslední době pouze uvedl, že je zadaný a šťastný.

„Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka,“ napsal upřímně svým fanouškům na sociální síti, kde také sdílel několik zamilovaných snímků se svým partnerem.

V textu zároveň uvedl na pravou míru, že s Dominikem skutečně uzavřeli registrované partnerství, ale ne v pátek, nýbrž o den později v sobotu. „Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy,“ uvedl Peroutka k tématu vztahu s mužem.

V textu totiž svěřil, že v poslední době čelil mnoha anonymním vzkazům z fejkových profilů a hejtům. I proto byl a je opatrný v tom, co ze svého soukromí vypustí na veřejnost. „Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde,“ uvedl Milan a požádal o respektování soukromí.

„Nevýslovně děkuju všem, kdo pochopí a podpoří. Láska je krásná, ve všech jejích barvách! A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš..!“ vzkázal svým fanouškům.

Ti jej následně zahrnuli vzkazy, v nichž mu do života přejí jen to nejlepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám