Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kate Matl (45) je šťastnou maminkou malé Karolínky. Když zrovna s partnerem sladí diáře, rádi si vyjdou do společnosti. Naposledy se tak stalo na slavnostní premiéře filmu Tady Havel, slyšíte mě? V prostorách Jízdárny Pražského hradu zpěvačka ukázala v černých šatech svou štíhlou postavu.

Lítám z jednoho do druhého. Fit mě udržuje i náš pes a Karolínka,“ odpověděla Super.cz na naši lichotku na její štíhlé křivky. Zpěvačka navíc ukázala, že může zazářit i bez drahých módních doplňků. Šperky tentokrát vynesla své, které má ve šperkovnici už dlouhou dobu. „To jsou mé doplňky, takže to mám třeba třináct let,“ smála se Kate.

A když se svým partnerem Michalem Kovářem, který je majitelem soutěže krásy Česká Miss Essens a finančně pomáhal, aby snímek mohl vzniknout, dorazila na promítání filmu o našem prvním českém prezidentovi, co pro ni Václav Havel znamenal? „Velká osobnost, člověk s velkým Č a chlouba České republiky.“

Jinak má plné ruce práce. Stále koncertuje a připravuje v Německu desku. „Vše je v plném proudu, tvořím ve studiu a otevřela jsem si agenturu, která běží rok a půl. Dělala jsem i castingy do jedné show v Německu, hledám modelky a modely, kteří umí tančit,“ mrkla na nás Kate Matl.

Reklama

Další články

Načítám