Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahájení zimní sezony ve Špindlerově Mlýně se přijela stejně jako další známé maminky s dětmi podívat i zpěvačka Kate Matl (45) s dcerkou Karolínkou. Katka je milovnicí snowboardingu, nicméně tentokrát musela vzít zavděk pouze boby. „Ale už se těším, až spolu budeme brázdit svahy. Příští rok to dáme,“ usmívala se.

Karolínka je pohybově talentovaná po mamince, která se vedle zpěvu věnuje také tanci. „Před dvěma týdny jsme byly poprvé na stepu a teď už zvládá základní krok. Jsem ráda, že to má po mně,“ svěřila Katka, která má jedináčka, kterého si může hýčkat, ale sama pochází ze šesti sester, kde určitě takové finanční možnosti být nemohly.

Zajímalo nás, jak to u nich třeba vypadalo, když měly jet holky na lyžařský kurz. „Já dělala konzervatoř, takže jsme měli zákaz zimních sportů. Na základní škole už ani nevím. Ale my moc nejezdili ani na dovolené, protože nás bylo hrozně moc. Jednou jsme měli velké auto, kam jsme se vešli všichni, ale to dojelo jen do Plzně a dál jsme nedojeli. Ale my holky měly strašně moc kroužků, tak na nic moc nebyl čas,“ vyprávěla.

To, že by doma nějak materiálně strádali, si ale Kate nepřipouští. „Tahle otázka by mě ani nenapadla. Nikdy nám nic nechybělo, neměli jsme nouzi. Nepamatuju si, že bychom něco chtěly a nedosáhly na to,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám