Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kate Matl (45) je šťastnou maminkou malé Karolínky. Holčička v minulých dnech oslavila třetí narozeniny.

„Oslava byla výborná, byla daleko náročnější než oslava mých narozenin. Sešli jsme se tam i s rodinou, ale byla nás jen půlka sester s dětma, protože kdyby tam byla i ta druhá půlka, tak nevím, zdali bychom to úplně zvládli,“ smála se Kate, která je ze šesti sester.

Zpěvačka se vždy pyšnila postavičkou jako proutek a nic se na tom nezměnilo, ani když se stala matkou. Kila, která měla během tehdejšího těhotenství, shodila raz dva. „Asi za tři měsíce, ale bylo to asi rychlejší. Moc dlouho ne. Moc jsem to neřešila, já jsem dlouho kojila, ale pro mě to kojení znamenalo, že ten organismus se tak stáhl, a to mi velmi pomohlo, jela jsem opravdu sto procent,“ řekla během rozhovoru pro Super.cz.

My si se zpěvačkou povídali na Plese jako Brno, kam dorazila po boku svého partnera, podnikatele Michala Kováře, který je majitelem soutěže krásy Česká Miss Essens. Zpěvačka zvolila krásné bílé šaty. „My to s návrhářem Michalem Kováčikem zvolili minimalisticky. Mám šaty na míru a vlečku, která je krásná a velmi efektní,“ smála se.

A daří se jí i pracovně. „Minulý rok jsem neměla skoro čas na svoji tvorbu. Leden jsem trávila ve studiu. V únoru tomu nebude jinak a v březnu začínám svoje koncerty v Německu. S DJ BoBem nám letos začíná turné v Jižní Americe a na podzim hrajeme v Praze,“ dodala Kate Matl.

Reklama

Další články

Načítám