Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní uvedení nového fantasy muzikálu Wonka si nenechala ujít řada známých osobností. Na premiéru nebyl zadán žádný dress code, a hosté tak mohli přijít v čemkoli. Díky tomu jste se jako ve fantasy filmu mohli cítit už na červeném koberci.

Svůj outfit na premiéru totiž řešil jen málokdo a většina hostů vsadila na pohodlí. Bylo tomu například u vítězného páru z letošní řady reality show Love Island. Christopher Jirout, známý jako Chris, dorazil se svou přítelkyní Majkou Glatzovou, a to ve vytahaném šedém svetru, který by se víc než na červený koberec hodil třeba na práci na zahradě.

Pozornost na sebe strhla také dvojice Bára Mlejnková a Veronica Biasiol. Profesionální pokerová hráčka vedle své přítelkyně zářila jako sluníčko a dámy na červeném koberci ani nešetřily něžnostmi. Opravdu nepřehlédnutelný pak byl dekolt influencerky Elišky Jany Auer, které se vnady draly z výstřihu ven. K faux pas nedošlo a půvabná zrzka svůj dekolt uhlídala.

Výpravný fantasy muzikál si nenechala ujít ani zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) s bratrem Adamem. A své ratolesti do kina vzala herečka Vlastina Svátková (42), hudebník ze skupiny Lucie Michal Dvořák (58) nebo moderátor Vlasta Korec. Kdo další se objevil na slavnostním uvedení filmu, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám