Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru nového dětského snímku Noemova archa si nenechaly ujít známé tváře. V kině se tentokrát objevila modelka a lékárnice Jana Doleželová (42). Do společnosti vzala dceru Verunku, která roste jako z vody.

Královna krásy z roku 2004 vzala dcerku na pohádku v den jejích jmenin. „Verunky svátek jsme se rozhodly oslavit v kině. My obě jsme před pohádkou ještě nazpívaly ve studiu písničku do nového dětského zpěvníku,“ svěřila se Super.cz modelka, která po kině běžela rovnou na zastupitelstvo, kde pracuje.

S dcerou Verunkou bude letos v létě slavit už 7. narozeniny a za sebou má její holčička už první pololetní vysvědčení, na kterém měla samé jedničky.

Na pohádce Noemova archa nebyla jediná. V kině se objevila také nástupkyně Dády Patrasové, zpěvačka Karolína Gudasová Neuvirthová, která na film vzala nejen dceru Emilku, ale i syna Marečka. Premiéru si nenechal ujít herec a dabér Martin Sobotka se synem nebo bývalá modelka Eva Jasanovská.

Reklama

Další články

Načítám