Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Prachař (65) si nenechal ujít slavnostní udělování Cen české filmové kritiky. Do Divadla Archa, kde akce probíhala, nedorazil sám. Doprovod mu tentokrát dělaly dvě ze tří dětí, které má s manželkou Lindou Rybovou (48).

Herec byl nominován za výkon ve filmu Citlivý člověk, který měl premiéru loni na podzim. Prachař dorazil do divadla ve skvělé náladě se synem Františkem a dcerou Josefínou, se kterými se po celý večer dobře bavil.

Josefína je mamince Lindě Rybové neskutečně podobná. A rozhodla se jít ve šlépějích svých rodičů. Věnuje se také herectví a spolu se sestrou Rozálií hraje v představení Vina vína, které napsaly.

Nejmladší Prachařův potomek, syn František, oslavil už 16. narozeniny a nutno říct, že z něho vyrostl opravdový fešák, který by se z fleku mohl věnovat i modelingu. Je dost možné, že i on se vydá uměleckým směrem a brzy o něm uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám