Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějakou dobu se šušká, že v Survivoru proběhla nevěra. Jeden z hráčů se měl intimně sblížit s dalším, a to i přesto, že na něj doma čeká druhá polovička.

Vyřazená hráčka Rachel Karnižová prozradila, že šlo o soutěžícího z kmene modrých Lovců. O koho ale šlo, si dál nechává pro sebe.

„Jména nebudu prozrazovat, říkala jsem, že pokud to nebude ukázané v televizi, tak to neřeknu. Jeden z nich má doma partnera a pravděpodobně by to rozbilo jejich vztah. Každopádně když jsem byla na ostrově a viděla jsem, že se takhle chová někdo, kdo je ve vztahu, tak to nepovažuji za věrnost. I když nám tvrdili, že spolu nic neměli. Nevím, co se dělo, když jsem odešla. Ale pokud se to nebude vytahovat v Survivoru, tak nebudu ta, která o tom bude mluvit, nemám důvod,“ prozradila v pořadu Superchat s tím, že ona sama na ostrově neměla na žádné intimnosti ani pomyšlení.

Přesto nevyloučila, že kdyby se jí někdo líbil, tak by zřejmě bylo možné na ostrově navázat hlubší vztah. „Podle mě i ano, ale zaprvé se mi tam nikdo nelíbil a zadruhé nemáš chuť na takové věci myslet,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám