Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani tři týdny od narození nemá třetí potomek britského zpěváka Petera Andreho a jeho ženy Emily jméno. A přestože se termín registrace blíží, oni prý jménu pro dceru blíže rozhodně nejsou. Zpěvák, který oznámil radostnou novinu o narození holčičky na Instagramu, tehdy zároveň požádal fanoušky, aby jim s pojmenováním dcerky pomohli. Jak se zdá, ani to nezabralo.

Interpret hitu Mysterious Girl se podělil o narození dalšího přírůstku do rodiny 3. dubna, den poté, co přišel na svět. Pár se prý po narození dívenky nedokázal shodnout na tom, jak by se měla jmenovat, a tak kolonku prozatím nechali prázdnou a doufali, že právě fanoušci by mohli přijít s něčím, co by se mohlo zamlouvat oběma. Jak se zdá, nerozhodnou je v tomto případě hlavně Emily, která prý nakonec dostala od Petera volnou ruku. Zpěvák ji prý nechal, aby si jméno pro dceru vybrala sama. Ani to nepomohlo. Nyní ovšem Peter přiznal, že Emily se stále ještě zotavuje z porodu, což jaksi zpomaluje celý proces výběru.

„Pořád nejsme blíž k pojmenování našeho nejnovějšího uzlíčku radosti. Pokaždé, když o tom s Emily mluvíme, tak se to odloží. Od chvíle, co jsme se s Emily dohodli, že to bude ona, kdo si vybere, tak se zdá, že to celý proces ještě víc zdrželo,“ napsal Peter ve svém sloupku pro magazín OK!

„Přece jen se zotavuje, takže to naprosto chápu. Zbývají nám necelé čtyři týdny, než ji budeme muset zaregistrovat. Zkoušeli jsme i jména, která navrhli naši přátelé a rodina, ale jak se zdá, s Emily se na nich neshodneme. Takže si myslím, že je spravedlivé, aby se rozhodla ona, a doufám, že vybere dobré jméno,“ dodal zpěvák.

Peter je již pětinásobným otcem, kromě novorozené holčičky má s Emily ještě dceru Amelii (10) a syna Thea (7) a z předchozího manželství s Katie Price ještě šestnáctiletou Princess a  o dva roky staršího juniora.

Reklama

Další články

Načítám