Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák Peter Andre se stal pětinásobným otcem. Společně s manželkou Emily MacDonagh v úterý přivítali na světě jejich třetí dítě a o radostnou novinu se prostřednictvím několika fotografií podělil hudebník na Instagramu. Interpret hitu Mysterious Girl zároveň fanoušky požádal o pomoc s pojmenováním novorozené holčičky…

Peter sdílel na svém profilu snímky manželky a dcerky, která byla tou dobou na světě pouhých pár minut. Ubezpečil zároveň fanoušky, že si obě vedou úžasně a jsou zdravé. Také dodal, že už se k sestřičce tulí a rozmazlují ji její sourozenci Junior a Princess, které má Peter s exmanželkou Katie Price, i Amelia a Theo, jejichž maminkou je Emily.

Jednapadesátiletý zpěvák také poděkoval porodnímu personálu v nemocnici Musgrove Park Hospital v Tauntonu, kde se dívenka narodila. Na závěr ovšem Andre připojil poměrně netradiční poznámku: „Jen jedna věc… Ještě nemá jméno. Pomozte!“

Svou Emily potkal Peter v roce 2010, když studovala medicínu. Nyní je lékařkou působící v rámci NHS (veřejné národní zdravotní služby ve Velké Británii) a mimo jiné poskytuje i zdravotnické poradenství v televizním pořadu This Morning.

Další články

Načítám