Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna popu Madonna (65) oslavila 16. srpna pětašedesáté narozeniny. K těm jí blahopřáli fanoušci i přátelé ze šoubyznysu. Je poměrně časté, že známí lidé si přejí prostřednictvím sociálních sítí, kde k blahopřání zveřejní i fotky oslavence.

To byl i případ zpěvaččiny kamarádky a talentové agentky Mahy Dakhil, která se svými fanoušky sdílela dvě fotky s Madonnou. Na jedné je zdálky a má sluneční brýle, na druhé jsou kamarádky pěkně zblízka. A je vidět, že snímek neprošel takovou úpravou, jakou jsme u Madonny v poslední době zvyklí.

Není jasné, jak stará fotka je, Madonna však na ní vypadá mnohem reálněji než na svých vlastních snímcích. V obličeji má vrásky, pleť má nějakou strukturu. Fotka nejspíš prošla jakousi úpravou, ale nejde o prvoplánovou retuš.

Těžko říct, zda kamarádce za takový „dárek“ poděkovala, ale mohla by, na fotce totiž vypadá skvěle a hlavně skutečně.

Na konči června zpěvačka čelila vážným zdravotním potížím. Se silnou infekcí ji převezli do nemocnice. Jeden z členů rodiny uvedl, že její stav byl tak vážný, že se obávali, že královna popu nepřežije. „Rodina se připravovala na nejhorší,“ citoval ho Daily Mail. Naštěstí už je zpěvačka v pořádku a plánuje návrat na pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám