Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) se už zotavuje z nedávné bakteriální infekce, která ji dokonce upoutala na nemocniční lůžko. Svým fanouškům nejdříve poděkovala za přízeň a teď zveřejnila fotografii s květinami v ruce. Je krásná, až na to, že dívka na ní podle fanoušků jako Madonna nevypadá.

Na konci června svět obletěla zpráva o tom, že Madonna byla nalezena v bezvědomí a po převezení do nemocnice a zjištěné bakteriální infekci se její nejbližší dokonce obávali toho, že nepřežije. Zpěvačka boj o život nakonec vyhrála a teď se už pomalu vrací na sociální sítě. Před týdnem poděkovala svým příznivcům, omluvila se za zrušenou část svého turné a napsala, že se uzdravuje a v říjnu už by se měla účastnit evropské části koncertní série. A teď na sociální síť umístila další fotku, na které má tvář položenou na obří kytici růží. „Jediná růže může být mou zahradou. Jediný přítel mým světem,“ napsala k fotografii.

Nejen, že na snímku má zpěvačka zpátky své blond vlasy, které vyměnila za v poslední době tolik oblíbenou zrzavou barvu, ale i její obličej vypadá jinak, čehož se všimli i zpěvaččini sledující. „Co je to za holčičku? Ne, vážně, kdo to je,“ ptá se jeden z nich, který si od dalších stovek lidí vysloužil souhlasné lajky. „Kdo je ta dvanáctiletá holka?“ ptá se jiný sledující. „Madonna? Z jakého roku je tahle fotka?“ ptá se třetí. Zpěvačku ale samozřejmě zaplavila i vlna pochvalných komentářů a přání brzkého uzdravení. Tak snad se zpěvačce podaří nabrat hodně sil a už za pár měsíců na pódiu ukázat svou pravou tvář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám