Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Madonna (65) byla převezena do nemocnice, kde na jednotce intenzivní péče bojuje s vážnou infekcí. Jeden z členů rodiny uvedl, že její stav byl tak vážný, že se obávali, že královna popu nepřežije. „Rodina se připravovala na nejhorší,“ cituje ho Daily Mail.

Čtyřiašedesátiletou zpěvačku měli najít v sobotu v bezvědomí, následoval okamžitý převoz do nemocnice. Ve středu pak její manažer Guy Oseary oznámil, že trpí „vážnou bakteriální infekcí“ a potřebuje čas na zotavení. Z toho důvodu bude její tour, jež mělo odstartovat 15. července ve Vancouveru, odloženo.

Jeden z členů rodiny, jehož Daily Mail nejmenuje, dále uvedl, že rodina strávila „několik velice traumatických dnů, kdy nevěděli, zda to (zpěvačka) zvládne“.

Kolaps prý Madonně, která prý věřila, že je neporazitelná a dlouhodobě na sebe kladla vysoké nároky, otevřel oči.

„Několik posledních dnů nikdo nevěděl, co se stane, a rodina se připravovala na nejhorší. To je také důvod, proč to od soboty drželi v tajnosti. Všichni věděli, že ji můžeme ztratit, to je realita,“ uvedl zdroj.

Madonna má šest dětí: dcery Lourdes (26), Mercy (17) a desetiletá dvojčata Stellu a Estere a syny Rocca (22) a Davida (17). Nejstarší Lourdes prý byla s matkou od začátku v nemocnici, uvedl The New York Post.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám