Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) si ještě před několika dny užívala relax, sport a lásku na horách v Itálii. A to se svým partnerem Pavlem Nedvědem, ale také dcerou Laurou.

Avšak zimní radovánky už Daře skončily a vrátila se do reality, jak sama informovala na sociálních sítích. „Nehledejte v té větě ani náznak smutku nebo zklamání, naopak. Přípravy na moje o2 areny jsou samozřejmě v plném proudu. Brzy naskakuji do toho rozjetého vlaku i já a přesně jako ve škole mi začíná zkouškové,“ svěřila se Dara s tím, že už netrpělivě odpočítává dny do přicházejícího dne D.

Slovenská diva se udržuje už roky v perfektní kondici. A jinak tomu tedy nebylo ani od začátku nového roku. „Pomaloučku, polehoučku nebo do toho skáčete tzv. zhurta? Doporučuji nepřepálit start a poslouchat svoje tělo. Za dobrý začátek považuji už to, že se přijdete ukázat. Postavíte se na podložku nebo si na ni lehnete a obejmete se. S někým nebo s něčím,“ napsala Dara k dalším snímků z cvičící podložky a lekce pilates. Na fotografiích vyniká nejen její spokojenost, ale také vysportované tělo v dokonale padnoucím upnutém overalu. Není se čemu divit, že se pod příspěvkem opět objevila spousta lichotek a milých vzkazů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám