Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má za sebou dva velké koncerty, na kterých zazářila jako světová hvězda. Slovenská diva na vystoupení stále vzpomíná a s fanoušky sdílí záběry ze zákulisí i z pódia.

Na fotografiích detailně popsala i své kostýmy. V těch odvážnějších vynikala i její perfektní figura. A to například ve třpytivém modrém body s fialovým korzetem, ve kterém fanouškům připomínala Madonnu (65). V tom ji fotograf zachytil i ze spodního úhlu, a právě na tomto snímku vynikly zpěvaččiny nohy i pozadí v síťovaných punčochách. Tento kostým zvolila na závěr svých koncertů.

„Tohle body s korzetem se jmenuje UNICORN (jednorožec, pozn. red.). Autorkou je naše Jitka, která je od nepaměti naše švadlenka. Tak nějak odjakživa pro mě šije všechny kostýmy a je u nás tak často, že je téměř členem rodiny. Mimo jiné je také autorkou obou kostýmů pro Lolu, ale to je zase jiný a další příběh s Lolou v hlavní roli. Ten zase příště,“ napsala Dara Rolins k několika fotografiím, kde se rázem objevily stovky komentářů.

„Každý tvůj kostým byl mega. Jsi bohyně, česká i slovenská Madonna,“ vzkázala fanynka. „Nádherná, úžasná Darinka. Top postava a vystoupení hodné hvězdy,“ napsala další. „Úplně jako Madonna, skvělé,“ podotkla sledující. „Máš krásný zadeček,“ shodli se další.

Reklama

Další články

Načítám