Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská diva Dara Rolins (51) miluje pláže, léto, moře a díky tomu může fanoušky pravidelně potěšit svou sexy postavou v bikinách. V posledních dnech o tento skvostný pohled neměli lidé nouzi, zpěvačka pobývala na Miami Beach.

Nemusím hubnout do plavek. Neřeším zimu nebo léto. Držím se už nějakou chvíli na své váze. Povedlo se mi zhubnout ve chvíli, kdy jsem to přestala řešit. Vždycky jsem cvičila, ale dvě tři kila tam lítala. Jsem malinká, tři kila jsou u mě dost,“ odpověděla nedávno Super.cz na otázku, jak se udržuje fit.

Nyní se ale s prosluněným městem Dara loučí. „Poslední rána jsou vždy trochu melancholická, stejně jako tahle fotka. Bye bye, Miami, bylo nám s tebou krásně,“ napsala na své sociální síti.

Zpěvačka si na druhé straně velké louže vyloženě odpočinula. Její den spočíval v ranních procházkách, pití kafíček na pláži a józe na hotelu. Během plážového opalování samozřejmě poškádlila fanoušky svým bříškem a poprsím.

„Darinko, jsi krásná a máš pěknou postavu,“ napsal jeden z nich a dalších se přidali. „Teda Darinko, jako vždy musím říct, že ti to opravdu moc sluší, a líbí se mi, jak rozdáváš pozitivní energii.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám