Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Stojím před otázkou, co teď říct... Jestli už to platí?“ přemítá Libor Bouček (43) v úvodu pořadu Inkognito, když při představování soutěžících celebrit dojde k Daniele Písařovicové (45). „Tak to řekni,“ odpoví s úsměvem a lehce zčervená. „Dámy a pánové, úplně poprvé mohu s radostí, nadšením, optimismem a upřímným přáním, ať je to navždycky, říct, že vedle Ondřeje (Brzobohatého) usedla jeho žena Daniela Brzobohatá!“

Šlo o první příležitost, kdy moderátorka vystoupila s novým příjmením. To převzala po manželovi Ondřejovi Brzobohatém (41), kterého si vzala v Itálii. Jejich svatebním slibům přihlíželi jen nejbližší z řad rodiny a přátel včetně právě Libora Boučka.

Pár se vzal po roce a půl vztahu a krátce po zásnubách, které proběhly letos na jaře.

„S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což s sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ uvedl novomanžel na sociální síti.

Pro Písařovicovou jde o první sňatek, Brzobohatý se ženil potřetí. Ženatý byl s produkční Johanou Indrákovou a s modelkou Taťánou Kuchařovou (36).

Reklama

Další články

Načítám