Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rušno kolem princezny Kate (42) neustává. V době, kdy by se měla zotavovat po operaci břicha, je její jméno nejen ve Velké Británii skloňováno jako už dlouho ne.

Příběh manželky prince Williama (41) si v době, kdy se dočasně stáhla z veřejného dění, žije vlastním životem. Zatímco Kate snad v pořádku odpočívá, lidé spekulují, jaké zdravotní potíže ji potkaly, proč se skrývá, případně když je zachycena s manželem v autě nebo na nákupu, tak že to vlastně vůbec není ona nebo že jsou záznamy staré…

Sociální sítě jsou aktuálně plné postů se „zaručenými informacemi“ a „důkazy“ o tom, že místo Kate se nechala vyfotit profesionální dublérka. Web BBC uvedl, že za pouhých 24 hodin dosáhla tato konspirace na platformách TikTok a X přes 23 milionů zhlédnutí… Není divu, že spekulace o Kate se šíří raketovou rychlostí.

Aby toho nebylo málo, britský Daily Mail uvedl, že soukromá klinika, kde Kate podstoupila zmíněnou operaci, zahájila vyšetřování poté, co se minimálně jeden ze zaměstnanců pokusil dostat ke zdravotním záznamům princezny. „Celý personál byl z těchto obvinění naprosto v šoku a rozrušen, že kolega mohl být údajně zodpovědný za takové porušení důvěry a etiky,“ cituje web člověka z nemocnice.

Na veřejnosti by se podle dosavadních informací měla princezna objevit po Velikonocích.

Reklama

Další články

Načítám