Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste se domnívali, že konspirační teorie na téma princezny Kate (42) po uveřejnění záběrů z její víkendové návštěvy farmářských trhů ve Windsoru konečně ustanou, byli jste na velkém omylu… Možná se vám ani nebude chtít věřit, co se nadále objevuje na sociálních sítích…

Když se v pondělí v médiích po celém světě objevily informace o tom, že princezna společně s manželem Williamem zavítala na farmářské trhy nedaleko jejich bydliště a očitý svědek popsal, že Kate vypadala zdravě a svěže, mnohým se ulevilo. Ale stále chyběl důkaz v podobě fotodokumentace, přičemž mnozí oponovali, že to může být opět jen případ informací typu ‚jedna paní povídala‘, či dokonce, že jde o vypuštěnou informaci z Kensingtonského paláce, která má za účel umlčet pochybovače.

Později téhož dne se v médiích objevily nejen fotografie, ale dokonce i videozáznam, na němž je vidět princezna i s Williamem s úsměvy na tváři a v dobrém rozmaru. Místo toho, aby záběry konečně daly rozhřešení spekulacím, které od princezniny lednové operace kolují, objevily se na sociálních sítích další pochybnosti.

Kromě zmínek o tom, že jde o dvojnici, kterých měla Catherine již v minulosti několik, či výplod umělé inteligence, se množí další porovnávací fotografie, které mají dokázat, že celé video z farmářských trhů je podvrh.

Někteří se dokonce neštítí opatřit své ‚důkazy‘ hashtagy jako #PrinceWilliamIsALiar (princ William je lhář), #FakeKate (nepravá Kate) a dalšími. Celá aféra okolo ‚zmizelé Kate‘ dokonce dospěla až k vytvoření nového pojmu ‚Katespiracies‘ (konspirace o Kate), jenž je dokonce i v zahraničních médiích aktuálně hojně užíván.

Reklama

Další články

Načítám