Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidé chtějí vědět, jak se momentálně daří princezně Kate (42) a jestli se po břišní operaci nezhoršil její zdravotní stav. Média tak tlačí na palác a vyžadují další informace. Odpověď je ale znovu velmi vyhýbavá, a jak se zdá, další podrobnosti se hned tak někdo nedozví.

Princezna Catherine se na veřejnosti ukázala naposledy o Vánocích. V lednu podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha, v únoru pak měla odjet z Windsoru do Norfolku. Ke své práci by se měla naplno vrátit nejdříve o Velikonocích. To jsou v kostce veškeré dostupné informace o oblíbené člence královské rodiny. Lidé byli v klidu až do chvíle, kdy princ William (41) na poslední chvíli z osobních důvodů zrušil důležitou akci, bohoslužbu za bývalého řeckého krále Konstantina, svého kmotra.

Tato událost vystrašila britský lid, který chce vědět víc. Palác sice velice stručně uvedl, že se princezně vede dobře, tím ale spíše prohloubil spekulace o tom, co se může skrývat za takovými slovy. Princ William se už sice na veřejnosti objevil, a to ve čtvrtek v londýnské synagoze, od Kate ale vyřídil jen jediný vzkaz. Že je stejně jako princ extrémně znepokojena nárůstem projevů antisemitismu.

Magazínu Page Six se ale podařilo získat odpověď na dotaz o zdravotním stavu Kate a o důvodu, proč se nezveřejňují žádné další informace. „Kensingtonský palác v lednu objasnil časovou osu zotavení princezny a my budeme poskytovat pouze významné aktualizace,“ vyjádřil se tým Kate s tím, že zopakoval, že se princezně vede dobře. Lidé se tak opět nedozvěděli, jak na tom princezna ve skutečnosti je, a vyjádření navíc znamená i to, že pokud by skutečně nedošlo k velkým změnám, veřejnost se nedozví nic. Nezbývá tak než čekat do Velikonoc na to, jestli se princezna ke svým povinnostem vrátí.

Reklama

Další články

Načítám