Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se nikdy nebála říct pravdu takovou, jaká je. Oblíbená influencerka opět překvapila své fanoušky upřímností i v poměrně intimní oblasti… Svěřila se jim, že po třech porodech císařským řezem si nechala podvázat vejcovody.

A důvod k tomuto kroku měla opravdu vážný. Poté co se narodila poslední Lili, strávila Ornella několik týdnů v nemocnici. „Byla jsem tenkrát na hranici života a smrti,“ přiznala otevřeně pro deník Blesk.

Právě její třetí dítě pro ni bylo velkým překvapením, tehdy totiž otěhotněla jen tři měsíce po porodu. Teď už ví, že znovu neotěhotní. „Nechala jsem si dokonce přerušit vejcovody, protože moje tělo absolutně odmítalo jakoukoli antikoncepci, vždycky jsem po ní měla problémy. Po porodu jsem měla nález pod žebry, otravu krve, absolvovala jsem další operace, fikli mě až nahoru nad pupík a skoro tři neděle jsem ležela na jednotce intenzivní péče a následně ještě na normálním oddělení,“ šokovala Ornella.

Mít tři děti byl také jeden z důvodů, proč kývla na nabídku do show Survivoru, i když si pohádkovou výhru nakonec nedonesla a odstoupila kvůli zdravotním problémům. „Dva měsíce jsem se rozhodovala, jestli nabídku přijmout, nebo ne. Ale nakonec zvítězil fakt, že jak jsem měla Quentina strašně brzo, maturovala jsem těhotná a hopsla jsem rovnýma nohama do rodinnýho života, úplně jsem přišla o takový ty dvacátý roky života, kdy cestujete, poznáváte, chodíte na festivaly a podobně,“ dodala v rozhovoru pro zmíněný deník.

Reklama

Další články

Načítám